Termékeink
Újdonságok
Sinfonia hálószoba 180 AC-SIN-HAL-NO-2-2
Sinfonia hálószoba 180 AC-SIN-HAL-NO-2-2
Gyártók

Gyorskeresés
Ide kell beírni a keresett cikk nevét.
Összetett keresés
Főoldal » Katalógus » Olasz bútorok » Dafne bútorcsalád (MCS) »
Highslide JS
Dafne hálószoba MC-DAF-GAL-BI-5 © Center Üzletház és Konyhastúdió

Dafne hálószoba MC-DAF-GAL-BI-5logo
A béke és a relaxálás oázisa ez, amelyben az álmok istenének, Morpheusznak karjaiba eshetünk és hagyjuk, hogy az éjszaka forró ölelése és a hajnali csend magával ragadjon minket. Egy varázslatos hálószoba, mely az elegáns és romantikus dizájn folyamatos újításával, a megfontolt anyaghasználattal és a színek harmóniájával jött létre. Letisztult és modern stílusa mégsem torzítja el a hagyományok báját. Könnyed stílusának köszönhetően úgy érezhetjük, mintha egy nyári álomba csöppentünk volna.
Mértéktartó, mégis váratlan stílusjegyek. Ahol a hagyományos elemek modern bútorkiegészítőkkel keverednek. Finom átmenetekkel való gyönyörű kivitelezés, mely otthonunk legmeghittebb részét képezve valódi menedéket nyújt a szívnek és az elmének. Tökéletes és határozott kialakítású elemek egy ragyogó és nyugalmas környezetben. Főszerepben a semleges és könnyű színek.
Szekrény sarokmodullal, amely számtalan berendezési lehetőséget kínál. A rombusz alakú fogantyúk eredeti és elegáns kiegészítőként szolgálnak. A sarokszekrény finoman kanyargós vonalaival tökéletesen illeszkedik a szobához. Belsejében a helytakarékos kialakításnak köszönhetően hatékony módon rendszerezhetjük ruházatunkat és kiegészítőinket.
A fa mindig tökéletes egyensúlyt kölcsönöz a hálószobának. Ez a bútorszett ötvözi a praktikusságot a modern bútorok egyszerűségével, valamint az anyagok és a különböző terek megfelelő felhasználásával.

Méretek (Szé/Mé/Ma):
- Éjjeliszekrény 3 fiókkal: 540mm x 380mm x 542mm
- Komód 4 fiókkal: 1200mm x 474mm x 894mm
- 6-ajtós szekrény: 2692mm x 582mm x 2484mm
- MOIRA Tükör: 840mm x 65mm x 940mm
- MOIRA Franciaágy keret - 160 cm: 1778mm x 2070mm x 1210mm
- MOIRA Fejvég díszítés: 1515mm x 35mm x 540mm

Szín: fehér

Csomagolás: lapraszerelt, szerelést igényel

Tisztítás és karbantartás
A felületeket puha ruhával és semleges folyékony mosószerrel kell megtisztítani, gondosan le kell mosni és meg is kell szárítani. Ne használjon súrolószereket. Ne használjon alkoholt vagy oldószereket. A sérülések elkerülése érdekében ne terhelje az ajtókat, és ne erőltesse a túlnyílást vagy a zsanérok megerőltetését. Kerülje a tartós, közvetlen napsugárzást, amely enyhe szín- és árnyalatváltozásokat okozhat. Ne helyezze a bútorokat huzamosabb ideig fűtési források közelébe vagy nedves helyre.

A kollekció nem csak a képen látható verzióban rendelhető, az Ön kényelme érdekében számos elemet tartalmaz, így teljes mértékben személyre szabható. Kérjük, tekintse meg a gazdag választékot, és válogassa össze az Önnek tökéletesen megfelelő szettet! Bármilyen kérdése felmerülne állunk szíves rendelkezésére.

Bővebb elemválaszték a www.italiabutor.hu/mcs/dafne címen tekinthető meg.