Termékeink
Újdonságok
Torriani hálószoba 160 CA-TOR-HAL-AV-2-1
Torriani hálószoba 160 CA-TOR-HAL-AV-2-1
Gyártók

Gyorskeresés
Ide kell beírni a keresett cikk nevét.
Összetett keresés
Főoldal » Katalógus » Olasz bútorok » Treviso bútorcsalád (Camelgroup) »
Highslide JS
Treviso hálószoba 180 CA-TRE-HAL-CI-1-2 © Center Üzletház és Konyhastúdió

Treviso hálószoba 180 CA-TRE-HAL-CI-1-2logo
Cseresznye és kőris - A Treviso kollekció gyönyörű cseresznye, valamint kőris színben is elérhető. Jellemzői: egyszerű, mégis elegáns, klasszikus formák, dekoratív részletek a „Made in Italy” védjegyéhez hűen. A keretek és lábazatok tömörfából készültek, valamint minden panel cseresznye- vagy kőrisfa-furnérozást kapott. A selymes, zárt pórusú lakkozás kiemeli a farészecskéket és a cseresznyefa különleges szerkezetét. Abszolút kiemelkedő termék, ráadásul olyan áron, melyet egyetlen másik bútorgyár sem képes nyújtani.
A furnérozott, vastag (25-30 mm!) fedlapok oldalán gyönyörű, keményfába faragott díszítés látható szinte minden bútoron. A konvex formájú, egészen egyedi jelleget biztosító fedlapok kerete mind tömörfából készül, mely garantálja az akár évtizedes időtállóságot. A mai világban egészen ritka módon az összes antikolást kézzel végzik az észak-olaszországi, évszázados hagyományra visszatekintő szakemberek. Válogasson kedvére ebből a meseszép kollekcióból: mivel a modell bármely eleme külön is rendelhető, bármekkora méretű tér könnyedén berendezhető vele.

Méretek (Szé/Mé/Ma):
- Éjjeliszekrény - cseresznye: 550mm x 430mm x 580mm
- 4-ajtós szekrény - cseresznye: 1980mm x 650mm x 2420mm
- Franciaágy keret - 180 cm, íves fejvégű fémbetétes díszráccsal, alacsony lábvéggel, cseresznye: 1950mm x 2140mm x 1120mm

Szín: cseresznye

Csomagolás: lapraszerelt, szerelést igényel

Tisztítás és karbantartás
A felületeket puha ruhával és semleges folyékony mosószerrel kell megtisztítani, gondosan le kell mosni és meg is kell szárítani. Ne használjon súrolószereket. Ne használjon alkoholt vagy oldószereket. A sérülések elkerülése érdekében ne terhelje az ajtókat, és ne erőltesse a túlnyílást vagy a zsanérok megerőltetését. Kerülje a tartós, közvetlen napsugárzást, amely enyhe szín- és árnyalatváltozásokat okozhat. Ne helyezze a bútorokat huzamosabb ideig fűtési források közelébe vagy nedves helyre.

A kollekció nem csak a képen látható verzióban rendelhető, az Ön kényelme érdekében számos elemet tartalmaz, így teljes mértékben személyre szabható. Kérjük, tekintse meg a gazdag választékot, és válogassa össze az Önnek tökéletesen megfelelő szettet! Bármilyen kérdése felmerülne állunk szíves rendelkezésére.

Bővebb elemválaszték a www.italiabutor.hu/camelgroup/treviso címen tekinthető meg.