Termékeink
Újdonságok
Treviso hálószoba 160 CA-TRE-HAL-CI-1-1
Treviso hálószoba 160 CA-TRE-HAL-CI-1-1
Gyártók

Gyorskeresés
Ide kell beírni a keresett cikk nevét.
Összetett keresés
Főoldal » Katalógus » Olasz bútorok » Torriani bútorcsalád (Camelgroup »
Highslide JS
Torriani hálószoba 180 CA-TOR-HAL-AV-2-2 © Center Üzletház és Konyhastúdió

Torriani hálószoba 180 CA-TOR-HAL-AV-2-2logo
Dió és elefántcsontszín - A Torriani kollekció az igazi olasz formák, anyagok, ízlés és kreativitás legjavát kombinálja össze. Részben a kiemelkedően sok helyen használt diófa anyaga tette az olasz bútorgyártást világhírűvé. A Torriani kollekció minden panelét diófa-furnér borítja, amely egy karc- és ütésálló anyag, ráadásul elegáns minták által gazdagon van díszítve. A klasszikus olasz ízlés, finom és elegáns vonalaival tette igazán értékessé a kollekciót, hiszen a juharfa-berakásokat és faragott kereteket is láthatunk az egyes darabokon. A kivitelezésnél alkalmazott sötét és világos tónusok váltakozása egyfajta „viaszos” hatást kölcsönöz a felületeknek, megidézve a legkiválóbb olasz bútorkészítők hagyományait.
Az összes komód, éjjeliszekrény, tálalókomód és számtalan más elem is 25 mm vastag, valódi tulipánfába faragott díszítésű fedlapot kap, mely jelentőségteljessé és komollyá teszi a bútorok megjelenését. Sok helyen akár 3 cm vastag keményfa keretekkel is találkozhatunk, melyeken a valódi olasz tradicionális bútorkészítés minden jellemzője megjelenik: a minőség, a dizájn és az időtállóság jegyében születnek. Válassza ki pontosan azokat az elemeket, amelyek majd az Ön otthonát teszik meseszéppé, hiszen a garnitúrák felár nélkül elemenként is megvásárolhatóak!

Méretek (Szé/Mé/Ma):
- Tükör - elefántcsontszín: 730mm x 30mm x 960mm
- BOTTICELLI Franciaágy keret - 180 cm, hajlított fa fejvéggel, elefántcsontszín: 1920mm x 2120mm x 1190mm
- VIP Hajlított éjjeliszekrény - elefántcsontszín: 630mm x 490mm x 650mm
- VIP Hajlított komód - elefántcsontszín: 1350mm x 590mm x 900mm
- VIP Hajlított magas, fiókos komód - elefántcsontszín: 805mm x 450mm x 1250mm
- Ülőpad - elefántcsontszín: 1370mm x 430mm x 680mm
- Henger alakú párnák az ülőpadra (2 db): 430mm x 140mm x 140mm

Szín: elefántcsont

Csomagolás: lapraszerelt, szerelést igényel

Tisztítás és karbantartás
A felületeket puha ruhával és semleges folyékony mosószerrel kell megtisztítani, gondosan le kell mosni és meg is kell szárítani. Ne használjon súrolószereket. Ne használjon alkoholt vagy oldószereket. A sérülések elkerülése érdekében ne terhelje az ajtókat, és ne erőltesse a túlnyílást vagy a zsanérok megerőltetését. Kerülje a tartós, közvetlen napsugárzást, amely enyhe szín- és árnyalatváltozásokat okozhat. Ne helyezze a bútorokat huzamosabb ideig fűtési források közelébe vagy nedves helyre.

A kollekció nem csak a képen látható verzióban rendelhető, az Ön kényelme érdekében számos elemet tartalmaz, így teljes mértékben személyre szabható. Kérjük, tekintse meg a gazdag választékot, és válogassa össze az Önnek tökéletesen megfelelő szettet! Bármilyen kérdése felmerülne állunk szíves rendelkezésére.

Bővebb elemválaszték a www.italiabutor.hu/camelgroup/torriani címen tekinthető meg.