Termékeink
Újdonságok
Colors FR-CMAX franciaágy
Colors FR-CMAX franciaágy
Gyártók

Gyorskeresés
Ide kell beírni a keresett cikk nevét.
Összetett keresés
Főoldal » Katalógus » Olasz bútorok » Siena bútorcsalád (Camelgroup) »
Highslide JS
Siena hálószoba 180 CA-SIE-HAL-AV-5-2 © Center Üzletház és Konyhastúdió

Siena hálószoba 180 CA-SIE-HAL-AV-5-2logo
A CamelGroup Siena kollekciója hársfából készül, melynek az a különlegessége, hogy a kellemesen világos színben hajszálvékony sötétebb erezet fut, mely az egész termékcsaládot magával ragadóan meleggé és élettel telivé varázsolja. A hangszerek - első sorban gitárok - készítéséhez is használt fafajta rendkívül tartós és segítségével az Ön otthonába is beköltözhet a természetadta világosság.
Az ágyak fejvégeinek sokfélesége lehetővé teszi, hogy pontosan olyan bútort válasszon, amely elnyeri tetszését: választhat a gyönyörű bronztükörrel és kovácsoltvas, bronzszínű dekorációval, vagy akár a capitoné behúzású fejvégek széles spektrumából! Fedezze fel a VIP éjjeliszekrények és komódok elképesztő szépségét, melyet kizárólag a hajlított fa adhat.

Méretek (Szé/Mé/Ma):
- ECO Ülőke: 570mm x 420mm x 520mm
- 4-ajtós szekrény, 2 tükrös ajtóval: 2100mm x 700mm x 2400mm
- Franciaágy keret - 180 cm, fém és tükör dekorbetéttel, alacsony lábvéggel: 1950mm x 2180mm x 1300mm
- Tükör: 880mm x 40mm x 1050mm
- ECO Ülőpad: 1120mm x 420mm x 500mm
- ARENA Éjjeliszekrény: 650mm x 600mm x 400mm
- ARENA Komód: 1320mm x 520mm x 890mm

Szín: elefántcsont

Csomagolás: lapraszerelt, szerelést igényel

Tisztítás és karbantartás
A felületeket puha ruhával és semleges folyékony mosószerrel kell megtisztítani, gondosan le kell mosni és meg is kell szárítani. Ne használjon súrolószereket. Ne használjon alkoholt vagy oldószereket. A sérülések elkerülése érdekében ne terhelje az ajtókat, és ne erőltesse a túlnyílást vagy a zsanérok megerőltetését. Kerülje a tartós, közvetlen napsugárzást, amely enyhe szín- és árnyalatváltozásokat okozhat. Ne helyezze a bútorokat huzamosabb ideig fűtési források közelébe vagy nedves helyre.

A kollekció nem csak a képen látható verzióban rendelhető, az Ön kényelme érdekében számos elemet tartalmaz, így teljes mértékben személyre szabható. Kérjük, tekintse meg a gazdag választékot, és válogassa össze az Önnek tökéletesen megfelelő szettet! Bármilyen kérdése felmerülne állunk szíves rendelkezésére.

Bővebb elemválaszték a www.italiabutor.hu/camelgroup/siena címen tekinthető meg.