Konyhatervezés:

Konyhastúdiónkban a konyhatervezés szolgáltatásként vehető igénybe. Munkatársaink az előre megbeszélt időpontban kiszállnak a helyszínre, lemérik a falakat, digitális falszögmérővel megmérik a sarkokat, felveszik a meglévő kiállások, nyílászárók pozícióit és átbeszélik a megrendelővel az összes igényt, lehetőséget. Ezt követően rövid időn belül jelentkezünk, egyeztetünk egy újabb időpontot, amikor az ügyfél befárad stúdiónkba. Ott kényelmes körülmények között mutatjuk meg a 3D látványtervet. Átadjuk árajánlatunkat és ha véglegesítettük a látványtervet, elkészítjük az elektromos-, gáz, víz, csempézési rajzot, amelyeket Önnek csak át kell adnia a kivitelezőknek, akik ez alapján helyezhetik el a kiállásokat. A rajzok helyességéért és a konyhabútor beépíthetőségéért felelősséget vállalunk.
Ha még nem állnak a falak, az sem probléma. Ebben az esetben elég, ha egy alaprajzot hoz magával az első megbeszélésre, mi ez alapján fogunk tervezni, majd amint mérhető állapotba kerül a ház, pontosítjuk a méreteket.

Konyhabútor beszerelés:

A kiszállításról és a beszerelésről is szívesen gondoskodunk. Kiajánlott szerelőink az előre egyeztetett időpontban 1-2 nap alatt beépítik új konyhabútorát. A beépítés természetesen nem csak a bútorelemekre vonatkozik, hanem a nálunk megrendelt beépíthető konyhai készülékekre, mosogatótálra is. Az elektromos-, víz- illetve gázkészülékek hálózatra kötését csak erre jogosult szakemberek végezhetik. Kérésére kiajánlunk Önnek a fenti jogosultsággal rendelkező, megbízható szerelőket. Így az Ön feladata már csak az, hogy felfedezze új hobbiját: a konyhát.

Házhozszállítás

Nincs jármű, amivel hazaszállítaná bútorát? Nem probléma! Segítünk Önnek megfelelő fuvarozót találni, ha szükséges, számlaképes rakodókat is tudunk hívni. Biztos lehet benne, hogy olyan szolgáltatót keresünk Önnek, aki már szállított tőlünk és tudjuk, hogy szakszerűen szállít, a lehető legalacsonyabb áron.

Lefoglalás

Előfordulhat, hogy amikor nálunk jár, megtetszik Önnek egy termék, de épp nem rendelkezik az árával. Ez nem probléma! Csekély összeg ellenében lefoglalhatja az áhított bútort. Erről nyomtatványt kap, amelyre rávezetjük a befizetett összeget és a lefoglalás időtartamát. Ettől kezdve Ön biztos lehet benne, hogy a kiválasztott termék az Öné lesz, mi pedig megőrizzük annak kifogástalan állapotát az átvételig.

Hitel, bankkártya

Készpénz helyett vásárolhat részletfizetéssel is. Segítünk kiválasztani az Önnek leginkább megfelelő hitelkonstrukciót. Ha nincs Önnél elegendő készpénz fizethet bankkártyával is.